MFF Support Alkoholfri

MFF Support arbetar för att underhålla och fördjupa intresset kring Malmö FF.
"Vi kämpar för en aktiv och ansvarstagande supporterkultur utan våld och rasism. Njut denna öl med måtta så kan du alltid ge allt för att stödja ditt lag."

 

En ljus tjeckisk lagertyp bryggt av Lobkowicz i Tjeckien.

Lobkowicz Cerny Dark Beer 4,7%

Medelfyllig mörk lager med kola och choklad i gommen. Perfekt till sommarens gillkvällar eller bara njutas efter en lång dag på jobbet.

 

 

 

 

Skånsk Klassiker Alkoholfri

Den populära Skånsk Klassikern finns nu inte enbart i 5,0% och 3,5% utan även i Alkoholfri. Bryggd i Tjeckien på Skånska råvaror, uppvärmd tills alkoholen försvinner och kvar finns en perfekt alkoholfri öl!

 

 

 

 

 

Skånsk Klassiker 3,5%

Detta öl är bryggt med råvaror och recept från Skåne. Men eftersom vi inte vill göra annat än färsköl i vårat lilla bryggeri så är detta prima lageröl tillverkat i hjärtat av Tjeckien. Med en mjuk beska och en viss fyllig sötma.

 

 

 

Mff Support 5,0%

MFF Support arbetar för att underhålla och fördjupa intresset kring Malmö FF.
"Vi kämpar för en aktiv och ansvarstagande supporterkultur utan våld och rasism. Njut denna öl med måtta så kan du alltid ge allt för att stödja ditt lag."

 

En ljus tjeckisk lagertyp bryggt av Lobkowicz i Tjeckien.

Weltenburger Festbier 5,3%

En utmärkt lager från gamla anrika Weltenburger Klosterbryggeri. Maltig och fyllig med en fin beska.

 

 

 

 

 

Weltenburger Winter Traum 5,2%

En Vinterdröm (Wintertraum) från Tyskland, med toner av karamell tack vare den speciellt utvalda malten. En sofistikerad och lyxig smak.

 

 

 

 

 

Demon 5,2%

Denna djup bronsfärgade lager är framtagen av bryggmästaren själv med en doft från karamell och rostad malt. Smaken är välbalanserad av karamelliserad malt och blommig humle.

 

 

 

 

 

Knize 5,0%

En gyllene traditionell tjeckisk lager. Lagom humlad med en krispig och ren smak. Uppfriskande och törstsläckande öl som passar bra till all slags husmanskost.

 

 

 

 

 

Lobkowicz Premium 4,7%

Är en speciell tjeckisk blondin lager. Smidig och fruktig smak, härligt krämig. Sötma av malt dröjer på upploppet.

 

 

 

 

 

 

Turmweiße 5,9%

Smakfullt och bärnstensfärgat veteöl, bryggd på den gamla bayerska traditionen med jäsning på flaskan. Denna välbalanserade öl skall avnjutas, gärna på en veranda en fin sommarkväll.

 

 

 

 

 

 

Bischofshof Zoigl 5,1%

Detta ofiltrerade lageröl med en guldbrun färg, är en specialitet från Oberpfälzer distriktet, som innehåller mycket vitaminer och mineraler. Det har en angenäm jästdoft och en maltig smak med en mild humleton. Ett öl som passar utmärkt att avnjutas i goda vänners lag, kanske vid grillen.

 

 

 

 

 

Bischofshof Premium 5,0%

Ett lättdruckit lageröl med en fin beska. Mycket ljust öl som bryggs med råvaror av högsta kvalitet. Regensburger Premium är ett perfekt öl för varma sommardagar eller till lättare rätter och milda ostar.

 

 

 

 

 

 

Bischofshof Alkoholfri

Ett alkoholfritt öl som är framtaget ur ett exportöl, där man under tryck frigör alkoholen. Kvar blir ett smakrikt lageröl, utan alkohol och med endast 75 kalorier per flaska. Det här alkoholfria alternativet passar naturligtvis bra till det mesta.

 

 

 

 

 

Weltenburger Urtyp Hell 4,9%

Ett typiskt Bayerskt öl, ljust i färgen och med en lätt smak av humle. Välbalanserad och smakfull, gjord av Bayersk malt som är mältad i bryggeriets egna mälteri. En bländande välsmak som uppnås av lång mognad i kall lagerkällare. Passar bra till den svenska husmanskosten.

 

 

 

 

 

Weltenburger Hefe Weißbier Dunkel 5,3%

Detta mörka veteöl har en rik maltig doft med inslag av karamell. Ett kraftigt och friskt öl som passar bra till stekt lever eller en mörk chokladmousse.

 

 

 

 

 

Weltenburger Hefe Weißbier Hell 5,4%

Ett överjäst veteöl enligt den Bayerska traditionen, vilket ger den karaktäristiska friska, lätt blommiga doft och fruktiga smak. En fin törstsläckare under en varm sommardag.

 

 

 

 

 

 

Weltenburger Asam Bock 6,9%

Asam Bock är en nattsvart dubbelbock med en maltig arom och en söt ton. Intensiv i doften och kraftig i smaken. En världsberömd specialitet från klostret som passar bra till grillat lamm eller gris, men även till mörk choklad.

 

 

 

 

 

 

Weltenburger Anno 1050 5,5%

Ett klassiskt Märzenbier, som förr bryggdes i mars med en hög alkholhalt för att hålla ända till Oktoberfesten, från världens äldsta kloster bryggeri. Anna 1050 har en guldgul färg med en fyllig maltighet och en uppfriskande örtsötma. Ölet togs fram år 2000 för firandet av bryggeriets 950 års jubileum. Det här kraftfulla ölet passar utmärkt till smakfulla korvar, och varför inte med lite surkål till.

 

 

 

 

 

 

 

Weltenburger Pils 4,9%

En frisk och angenäm pils med en balanserad blandning av humle som märks i både doft och smak. Denna lageröl är ljust gyllen färgad med en fast och kraftig skumkrona. Inte lika kraftig i bitterhet och beska, är denna sydtyska pils om man jämför med dess nordtyska motsvarighet. En pils kan man njuta, var som helst och när som helst men den passar också bra till sillbordet eller kräftskivan.

 

 

 

 

Weltenburger Barock Dunkel 4,7%

En lätthumlad, mörk öl med en maltig väldoft. Mörk malt ger den här ölen sin unika karaktär. En specialitet i välbalanserad smakrikhet och fin elegans som har bryggts under nästan 950år utan avbrott. Ett mustigt öl som passar bra till vilt och köttgrytor.

 

 

 

 

 

Weltenburger Barock Hell 5,6%

Barock Hell är ett starkt och kryddigt smakfullt öl med en guldgul färg och en mild humlesmak. Denna trevliga lageröl ämnar sig bra som sällskapsöl men även till lättare kötträtter.

 

 

 

 

 

Skånsk Klassiker 5,0%

Detta öl är bryggt med råvaror och recept från Skåne. Men eftersom vi inte vill göra annat än färsköl i vårat lilla bryggeri så är detta prima lageröl tillverkat i hjärtat av Tjeckien. Med en mjuk beska och en viss fyllig sötma.