33cl Briska Päron 4,5% x 24

En frisk och fruktig cider med doft och smak av mogna päron med viss syra.

 

Briska är en premium cider baserad på äpplen och päron som ger cidern dess karaktär och naturligt friska smak. Briska tilltalar dem som föredrar en fruktig cider som inte är alltför söt.

 

Birra Moretti 4,6%

Birra Moretti är idag Italiens mest druckna öl. En frisk öl som passar alldeles utmärkt till det Italienska köket eller som en aperetif.

 

 

 

 

 

Briska Alkoholfri Cider

På Österlen har det odlats frukt i flera generationer. Hantverket och kunskapen hos Kiviks Musteri har vi tagit tillvara vid tillverkningen av Briska Cider. Den höga juicehalten och den balanserade sötman ger Briska Alkoholfri Päroncider en frisk och fruktig cidersmak.

 

 

 

 

 

Heineken 5,0%

År 1873 skapades detta öl som skulle komma att bli världens största och mest framgångsrika internationella ölvarumärke. Än idag bryggs Heineken enligt samma oförändrade recept.

 

 

 

 

 

San Miguel 5,4%

Diskret, lätt maltig doft med ton av humle. Lätt smak med liten beska. Serveras vid 8-10 C till välkryddad mat, eller som sällskapsdryck. San Miguel har sitt ursprung i Filippinerna där det började bryggas av emigrerade spanjorer. En del av familjen flyttade tillbaka till Spanien och därav spanska San Miguel.

 

 

 

 

 

Alhambra Reserva 6,4%

Cervezas Alhambra grundades 1925 i staden Grenada i södra Spanien. Alhambra Reserva 1925 är en smakrik delikat lager med en gyllene amberton. Alhambra Reserva är ett mästerverk tillverkad för den riktiga connoisseuren i dess gröna exklusiva designflaska. Vinnare av 2009 års World Beer Awards i kategorin WORLD'S BEST STANDARD PREMIUM LAGER, Alhambra Reserva (6,4%).

 

 

 

 

 

Sprite

I slutet av 1950-talet utvecklade The Coca-Cola Company en läskedryck med smak av citron och lime. Namnet kommer från The Sprite Boy som var en glad och pigg grabb som förekom i reklamfilmer på 1940-talet. Sprite lanserades i Sverige 1979.

 

 

 

 

Fanta

Historien av Fanta startade i Italien 1955 där varumärket första gången lanserades som apelsinläsk. Namnet Fanta kommer från engelskans ord för fantasi; fantasy.

Idag är Fanta varumärket för läsk med många olika fruktiga smaker runt om i världen. I Sverige finns Fanta i smakerna orange, lemon, wildberries, strawberry och kiwi samt exotic. Då och då har vi också en smak som gästspelar på den svenska marknaden under en begränsad period.

 

 

 

 

Coca Cola Light

Coca-Cola light lanserades i Sverige 1983. Coca-Cola light är en sockerfri läsk och innehåller endast 0,4 kcal per 100 ml. Produkten är framtagen för att passa de som tycker om en riktigt god läsk men inte kan eller vill få i sig socker som finns i den vanliga läsken.

 

 

 

 

Coca Cola

Alltsedan 1886 har Coca-Cola sålts som en törstsläckare som passar alla. 98 procent av jordens befolkning känner till varumärket Coca-Cola och drycken finns idag i drygt 200 länder. 

I Sverige lanserades drycken 1953. Receptet är en väl bevarad hemlighet. En sak är dock säker – Coca-Cola receptet har inga tillsatta konserveringsmedel eller konstgjorda smakämnen – har aldrig haft, och kommer aldrig att ha.

 

 

 

Herrljunga Päroncider 4,5%

Detta är en traditionell svensk cider, något gnistrande, med frisk smak av frukt. Genom att använda endast naturliga ingredienser i alla våra produkter som vi faktiskt bryr oss om vad du dricker!

 

 

 

 

 

Herrljunga Äppelcider 4,5%

Herrljunga Ciders selektiva kvalité kring råvaror återspeglas i denna cider. Noga utvalt äpple- och päronvin och vatten från Herrljungas källa innehållande naturliga mineraler skapar hemligheten, bakom smaker som vunnit priser – år efter år.

 

 

 

 

Herrljunga Strawberry Vanilla 4,5%

Basen i alla cider är äpple eller päron och i just den här cidern är det äpple. Den har en frisk smak av färska jordgubbar med en "touch" av vanilj.
Det här är en cider som går utmärkt att dricka precis som den är, väl kyld.

 

 

 

 

 

Weltenburger Barock Dunkel 4,7%

En lätthumlad, mörk öl med en maltig väldoft. Mörk malt ger den här ölen sin unika karaktär. En specialitet i välbalanserad smakrikhet och fin elegans som har bryggts under nästan 950år utan avbrott. Ett mustigt öl som passar bra till vilt och köttgrytor.