Schweppes Bitter Lemon

Schweppes Bitter Lemon är till för den kräsna, mogna finsmakaren som kräver kvalité. Färgen är inbjudande och med den intensiva och bittra smaken av lemon är det en perfekt vuxen förfriskning.

 

 

 

 

 

Schweppes Ginger Ale

Schweppes Ginger Ale är en av världens äldsta sodavatten och har länge varit en självklar klassiker. Den betäcknas som sodavattnets champagne pågrund av den unika smaken och gyllene färgen.
Smaken är välbalanserad med naturliga extrakt av ingefära, vilket ger en söt och lätt pärlande smak.

 

 

 

 

 

Schweppes Indian Tonic

Schweppes är världens äldsta sodavatten-företag med en över 225år lång historia. Produktionen av Tonic påbörjades på 1870-talet och blev snart populär.
Schweppes Indian Tonic är klassisk, ren och klar med en förfriskande smak.

 

 

 

 

 

Kinely Dansk Citronvand

Kinley Citron har en frisk, pärlande smak av nymogna citroner. Produkten lanserades år 1998 och går nu att finna på många ställen världen över.

 

 

 

 

 

 

Sprite

I slutet av 1950-talet utvecklade The Coca-Cola Company en läskedryck med smak av citron och lime. Namnet kommer från The Sprite Boy som var en glad och pigg grabb som förekom i reklamfilmer på 1940-talet. Sprite lanserades i Sverige 1979.

 

 

 

 

Fanta

Historien av Fanta startade i Italien 1955 där varumärket första gången lanserades som apelsinläsk. Namnet Fanta kommer från engelskans ord för fantasi; fantasy.

Idag är Fanta varumärket för läsk med många olika fruktiga smaker runt om i världen. I Sverige finns Fanta i smakerna orange, lemon, wildberries, strawberry och kiwi samt exotic. Då och då har vi också en smak som gästspelar på den svenska marknaden under en begränsad period.

 

 

 

 

Coca Cola Zero

I april 2007 kom Coca-Cola zero® till Sverige och är idag marknadens största sockerfria läskedryck. Drycken introducerades i flera andra delar av världen redan under 2006 och har blivit en stor succé.

I Coca-Cola zero® bjuder på ”Great Coke taste, zero sugar” – riktig Coca-Cola smak, utan socker, och utmanar konsumenten att prova möjligheterna – ”Taste the possibilites”!

 

 

 

 

Coca Cola Light

Coca-Cola light lanserades i Sverige 1983. Coca-Cola light är en sockerfri läsk och innehåller endast 0,4 kcal per 100 ml. Produkten är framtagen för att passa de som tycker om en riktigt god läsk men inte kan eller vill få i sig socker som finns i den vanliga läsken.

 

 

 

 

Coca Cola

Alltsedan 1886 har Coca-Cola sålts som en törstsläckare som passar alla. 98 procent av jordens befolkning känner till varumärket Coca-Cola och drycken finns idag i drygt 200 länder. 

I Sverige lanserades drycken 1953. Receptet är en väl bevarad hemlighet. En sak är dock säker – Coca-Cola receptet har inga tillsatta konserveringsmedel eller konstgjorda smakämnen – har aldrig haft, och kommer aldrig att ha.